Čaf haf

čtvrtek 3. dubna 2014

Třetího čtvrtý 2 tisíce čtrnáct

Heh, čaf haf! Teda čau, nebo tak ňák. Stejně je každýmu ňákej pozdrav u proutků. Vzala jsem na sebe první článek na blog, teda když nepočítám to uvítání, který jsem vlastně z většiny také psala já, ale no a co jako? :P
Začala bych tím, že se vám trošinečku představím, abyste věděli, jaké awesome (s)tvoření vládne tomluhle blogu. (Jéjoo, jasně, Anička také, ale to je taky jedno, hej.) Možná vás nějaká Natála vůbec nezajímá, ale já si budu hrát na narcisku a budu vám o své zvrhlé existenci vyprávět. 3:)
První, co byste měli vědět. Natála mi nikdy, nikdy, NIKDY neříkejte, nebo vám utrhnu nohy a narvu vám je... třeba do ucha. (Promiňte, Enn říká, že mám být milejší nebo všechny odradím, budu se snažit!) Jediný, kdo mi tak může říkat jsem jenom já a moji mladší bráchové, jinak nikdo na světě, je to jasný? Super, můžeme se posunout.
Ze začátku ten základ, který už vůbec nikoho nezajímá. Jmenuji se Natálie, pro vás jsem tu jako Nataly Nano. Existuju už 24 let, ale stále se cítím o deset let mladší! Ráda se vžívám do dětského světa a žiju si jak malé škvrně. Pocházím ze Starý Lysý, to je taková mrňavá věc kousek u Lysý nad Labem. Před... éh 15 lety jsme opustily starou Starou a usídlili se v Praze. (Se mi narodil bratr Bratr 2.) A od té doby jsem pražská.
Tak, to by tak nějak bylo. Tohle už asi víte, ale stejně to zmíním. Jsem lesba.
No, hele, jsem optimistka! Absolutimo optimistka. Umím být docela sprostá. (Docela víc.) Ráda dělám všemožný blbosti a kraviny, mám své chvíle, kdy se chovám jak puberťačka. Myslím, že mě to nikdy nepřejde.
Miluji psy, karneol, porno, želvy, fantasy, středověk, 69, vodku, zelenou (ehm... ne barvu), oheň, Itálii, cestování, blondýnky, Skins, svoje brášky, stará auta, Disney pohádky, sex a nejvíc ze všeho miluji Enn! <3
Nemám ráda králíky, sníh, svařák, předsudky, homofóbní zadky, fotbal, kouření a všechny, kteří ublíží lidem, na kterých mi záleží. Zkuste to a udělám vám z obličeje přejetou palačinku.
Héjéj, tohle je těžší než jsem myslela, tak jo jěhňáci, tímhle bych to asi ukončila...

Jooo a založily jsme si s Aninkou blogový facebook, takže si nás můžete přidat, budeme rády. ;P

Mějte se hřejivě, 
Nataly Nano


0 komentářů:

Okomentovat

Za každý komentář budeme rády :)